دریافت مدارک ثبت نام دانشجویان مقطع کارشناسی ورودی های ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰

۳۰ شهریور ۱۳۹۹ | ۰۹:۲۳ کد : ۱۲۷۲۲ اخبار
تعداد بازدید:۸۹۴۸

بدین وسیله از کلیه دانشجویان  ورودی سال های 1399 و 1400 مقطع کارشناسی  دانشکده های واقع در شهر تهران درخواست می شود، مدارک تحصیلی خود را دربازه زمانی شنبه مورخ 24/2/1401 الی دوشنبه 31/3/1401 ساعت 10 الی 12 صبح به اداره آموزش دانشکدگان فنی (خیابان کارگر شمالی-بعد از تقاطع جلال آل احمد-دانشکدگان فنی ساختمان مرکزی- اداره آموزش )تحویل نمایند.

دانشجویان دانشکده های فومن و کاسپین مدارک تحصیلی را به سرکار خانم سعادتی واقع در دانشکده فومن تحویل نمایند.

مدارک مورد نیاز:

1. اصل گواهی موقت دوره دوم متوسطه (3-3-6)/ اصل گواهی موقت دیپلم متوسطه و پیش دانشگاهی.
  2. اصل ریز نمرات سه ساله. (مختص پذیرفته شدگان با سهمیه مناطق 2 و 3)

تذکرات مهم :

1. براساس مقررات آموزشی دانشگاه تهران، مدارک اخذ شده از دانشجو تا پایان تحصیل در بایگانی اداره آموزش نگهداری شده و به هیچ وجه در طول تحصیل به دانشجو عودت داده نمی شود.
  2. کلیه دانشجویان از ثبت شماره و تاریخ  تاییدیه مدرک تحصیلی و معافیت تحصیلی (دانشجویان ذکور) خود در سامانه جامع آموزشی اطمینان حاصل نمایند.

جهت اطلاع از مراحل و راهنمایی به سایت معاونت آموزشی دانشکدگان فنی به آدرس https://engeducation.ut.ac.ir    قسمت راهنمای درخواست های آموزشی قسمت کارشناسی مراجعه فرمائید.

اداره آموزش دانشکدگان فنی

1401/02/19